Όργανα γυμναστικής Toorx Chrono Line - Κομψότητα με μαύρο σχεδιασμό 

Η σειρά οργάνων γυμναστικής Chrono Line είναι αποτέλεσμα της εμπειρίας και των συνεχών βελτιώσεων της Toorx. Τα όργανα γυμναστικής που ανήκουν στη συγκεκριμένη σειράς της Toorx γίνονται όλο και περισσότερο εμπλουτισμένα με καινούριες τεχνολογίες και πολυμέσα. Η σειρά Chrono Line διαθέτει έναν εντυπωσιακό ιταλικό σχεδιασμό σε μαύρο χρώμα, προηγμένες τεχνολογικές λύσεις και κομψότητα που σε συνδυασμό με τις κορυφαίες επιδόσεις, είναι σε θέση να ικανοποιήσουν και τους πιο απαιτητικούς χρήστες.

Ο εμπλουτισμός με περισσότερα πολυμέσα, από τις τάσεις στο fitness τα τελευταία χρόνια, αποτελεί αντικείμενο ιδιαίτερης προσοχής. Τα καινούρια όργανα γυμναστικής που εντάσσονται στη σειρά Chrono Line είναι εξοπλισμένα με ενσωματωμένο σύστημα Bluetooth και περιλαμβάνουν την εφαρμογή iConsole + App, για ακόμα πιο διασκεδαστική προπόνηση χάρη σε ατελείωτες εικονικές διαδρομές, κοινή χρήση με τα κοινωνικά δίκτυα και αρχείο δεδομένων προπόνησης.

Αυτά τα μοντέλα είναι συμβατά και με την εφαρμογή Kinomap fitness App, την οποία μπορείτε να κατεβάσετε από το Google Play (για Android) και στο APP Store (για iOs). Ο διάδρομος γυμναστικής TRX-100 χαρακτηρίζεται App Ready και χάρη στο έξυπνο σύστημα TRX ROUTE KEY μπορεί να συνδεθεί μέσω Bluetooth με το tablet ή το smartphone σας. Με αυτό τον τρόπο μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πάνω από 75.000 χλμ. εικονικών διαδρομών σε ολόκληρο τον κόσμο.